Børsen

ikke-navngivet2Ian Winther Høiland har arbejdet med familiens investeringsejendomme, siden han var 15 år. I dag styrer han tingene i eget ejendomsfirma

Et netop afsluttet salg af en kontorejendom i det københavnske nordvestkvarter til 90 mio. kr. er første større ejendomshandel for Ian Winther Høiland og hans virksomhed Ejendomsvisioner.

Ejendomsvisioner har dog været på markedet gennem halvandet år, men i første omgang kun som administrator af 28 ejendomme i Københavnsområdet.

Samtidig er han i gang med at rulle en karriere inden for fast ejendom i gang. Ejendomsvisioner beskæftiger sig med ejendomsudvikling og ejendomsadministration – typisk for relativt passive investorer.

“De fleste af vores investorer har tjent deres penge på andet end fast ejendom, og vi kommer ind i billedet som deres ejendomsrådgivere,” siger Ian Winther Høiland.

Høiland-familien ejer en del fast ejendom, og Ian Winther Høiland har været beskæftiget med dem, siden han var 15 år.

Han har en ejendomsmæglerbaggrund og har arbejdet i Lokalbolig. Siden kom han til den skandaleramte og krakkede virksomhed Scandia Housing. Her var han kun i en kort periode, hvor han havde titel af porteføljemanager.

“Scandia Housing var en rigtig kedelig tid, men det var med til at give mig modet til at starte selv,” siger han.

Ian Winther Høiland er ved at lægge sidste hånd på en HD-uddannelse og forventer, at han i fremtiden vil være i stand til at få fat i nogle af de lidt større ejendomssager. Han vil forsøge at gøre en forskel ved at kende ejendommene ned til mindste detalje, påpeger han.

Ian Winther Høiland blev gift med Simone Winther Høiland i august. Parret har endnu ikke børn. Bopælen er i Charlottenlund.

Læs artikel her
pera@borsen.dk