Ejendomswatch

ejndeomswatch1

Da en københavnsk andelsforening gik konkurs, stod en investorgruppe med blandt andet en tidligere chef for tv-produktionsselskab klar til at overtage ejendommen. Direktør fortæller om planerne for købet.

42 lejemål rummer den tidligere andelsforening Rådmandsgården, der er blevet købt af en københavnsk investorgruppe. Prisen for Nørrebro-ejendommen lyder ifølge Boliga på lige knap 45 mio. kr.

“Vi har købt ejendommen, fordi den efter vores opfattelse ligger godt, og fordi lejlighederne har en god størrelse,” forklarer Ian Winther-Høiland, adm. direktør i selskabet Rådmandsgaarden ApS, der har købt foreningen.
Ian Winther-Høiland ejer selskabet sammen med Kim Ardal Simonsen, Jonathan Freifeldt og to andre investorer, som direktøren over for EjendomsWatch ikke ønsker at oplyse navnene på.
Kim Ardal Simonsen har en fortid i medieverden, hvor han tidligere var chef for produktionsselskaberne Blu og Mastiff. I dag ejer han sammen med blandt andet Jonathan Freifeldt flere barer i det Indre København.

En god handel
Den nu tidligere andelsforening ligger på Nørrebro i København i Rådmandsgade 8-14, og den tæller 4 opgange, 42 lejemål – hvoraf 5 er erhverv – og i alt ca. 2800 kvm.
Ian Winther-Høiland tror på, at investorgruppen har lavet en god handel.
“Vi tror på, at det er et område, som er i vækst, og at området generelt set vil se en stigning på kvadratmeterpriserne. Men det er nok for tidligt endnu for os at sige, hvordan forretningen udvikler sig. Vi har selvfølgelig nogle positive forventninger, for ellers var vi aldrig gået ind i ejendommen,” siger Ian Winther-Høiland.
Han ønsker ikke at oplyse det præcise afkast, men fortæller dog, at ejendommen er blevet købt til “et fornuftigt startafkast” med mulighed for at udvikle det.

Læs artikel her