Visioner på ejendomme

Ejendomsvisioner er en dynamisk hands-on administrationsvirksomhed, hvor vi som team kombinerer vores viden og spidskompetencer for at tilbyde vores kunder og lejere den bedste rådgivning på markedet.

Et solidt markedskendskab og suveræn knowhow danner grundlaget for Ejendomsvisioners ambitioner og visioner. Vores fokus er på ejendommens udviklingspotentialer og omkostninger, hvilket er et afgørende led i forvaltningen af investeringen. En succesfuld investeringsoptimering er således vores kontinuerlige mål og til fordel for både ejer og lejere.

For os er det afgørende, at have en tillidsfuld relation til både vores kunder og deres lejere. Derfor indtager vi pladsen som det absolutte mellemled imellem ejendommens ejer og lejerne.

Hos Ejendomsvisioner har vi en indgående viden om alle vores administrationsejendomme. Dette, kombineret med en god kontinuerlig dialog med vores lejere, sikrer os en sund og veldrevet ejendomsportefølje.

 

Vi er en ambitiøs administration – missionen er at varetage og optimere din investering.

 

Ejendomsvisioner A/S er medlem af Dansk Industri, Ejendomsforeningen Danmark. Vi er fuldt ansvars-og kautionsforsikret hos HDI, godkendt af Willis.